Wednesday 29 February 2012

Voyo te ‘dezgheata’ in martie cu show-uri incendiare si filme cu actori hot

stirileprotv.ro Cele mai tari show-uri si cele mai bune filme sunt in martie pe Voyo.ro. In plus, intre 1 8 martie poti sa cumperi un martisor pe Voyo pentru cine vrei tu!

Luna incepe in forta cu cel mai frumos cadou pe care-l poti face in perioada 1 – 8 martie: iti faci abonament pe Voyo si poti trimite un voucher de doua saptamani pentru 2 persoane pe care le alegi tu. Activeaza-ti abonamentul si fa o surpriza persoanei dragi de langa tine.

Si ai avea toate motivele pentru ca luna martie e absolut spectaculoasa pe Voyo! Urmareste in direct pe Voyo.ro super show-urile “Romanii au Talent”, “Masterchef”, super fotbal din Europa League cu Manchester City si Manchester United, urmareste in avans toate episoadele din serialul fenomen “Pariu cu viata” si vezi cum tara o arde pe comedie in “Las Fierbinti”.

In martie, fa-i cadou barbatii hot Leonardo DiCaprio, Gerald Butler, Russell Crowe, Aston Kutcher, Daniel Craig care vin si incanta femeile in thrillere pline de suspans sau in comedii romantice. Ryan Gosling si Kirsten Dunst traiesc o poveste despre iubire, familie, obsesie si crima in “All Good Things”, iar Gerard Butler devine un gladiator modern in “Gamer”.

Let's Voyo!
 

No comments:

Post a Comment