Thursday 26 April 2012

Moda si culorile ei.

    Moda se poate intoarce, poate reveni , poate reinventa , poate renaste in multiple feluri pe care noi nu le putem banui. In realitate moda este cate un strop de culoare de la fiecare om de pe lumea aceasta, moda la nivel de continent in schimb este la nivelul vocilor care se fac mai bine auzite. Pana la urma in aceasta lumea domina vocile care se aud mai tare, sau care se fac mult mai usor intelese decat altele. Nu intotdeauna calea simpla este cea mai buna dar este de multe ori cea mai sigura.

      De aceea vom incerca in acest articol sa va aratam cum va puteti creea singur un atelier de printuri serigrafice, pentru propriul dvs amuzament sau pentru a va regasi diverse velelitati artistice care le credeati pierdute. Pana la urma va veti putea exprima singur in culorile si liniile pe care le credeti de cuviinta propriul stil definitioriu. Vom presupune ca ai nevoie de un ecran de dimensiunea corecta pentru a te apuca de lucru. Deci numarul 110 monofilament (43 cm) nu merge pentru fiecare treaba. Trebuie sa folosesti ecranul corect pentru a avea un print de calitate. Altfel calitatea ecranului este irosita in van, pentru moment haideti sa presupunem ca faci un print simplu in 3 culori pe un material de culoare deschisa. Eu as folosi un 160 ( 61cm )  pe 180 ( 70 cm ) monofilament cu margini facute din lemn si materialul textil atasat si preintins sau as folosi un ecarn din metal retensionabil pe care l-as aduce dupa cateva incercari la tensiunea potrivita in asha fel incat materialul sa stea foarte strans. Aleg 160 pe 180 deoarece vreau sa pun mai putina cerneala pentru ca este un desen in mai multe culori si risc sa se amestece intr-un mod nedorit.

   Desi se poate face un astfel de print folosind vopsea neuscata pe alta vopsea neuscata. Am sa folosesc o rasina de fotopolimer dublu tratata ca stencil si care poate fi aplicabila pe cate o singura parte. Apoi tricoul trebuie intins si postat foarte bine pe ecran astfel incat sa ne asiguram ca printul iese in zona in care ne dorim sa fie. Atunci cand printezi multicolor pe culori deschise de regula printezi culoarea cea mai deschisa pe cea inchisa. Aceasta etapa impreuna cu alegerea unei vascozitati potrivite a cernelii va ajuta minimalizarea curgerii cernelii pe marginea ecranului. Acest tip de tiparire se cheama buid-up si este destul de comun in aceasta meserie. Cea mai usoara cale ca sa alainezi ecranul este sa   faci o margine cu o anumita culoare si apoi sa aliniezi desenul cu marginea respectiva, normal ca se va strange un pic mai multa cerneala pe marginile ecranului dar se poate sterge de acolo foarte usor. Acestea impreuna cu alte tehnici de personalizare ne ajuta astazi sa obtinem cele mai bune rezultate pentru o gama  larga de produse de larg consum. Produsele care pot fi imprimate sunt , pixuri, brelocuri, brichete, carti de vizita, semne psi, indicatoare avertizare, serigrafie tricouri, agende. Poti folosi pentru asta o companie de serigrafie bucuresti ( seligrafie bucuresti ).  Ea poate face personalizare obiecte, serigrafie textile si imprimare tricouri bucuresti. Cautati ateliere de acest gen pe internet, pentru ca atunci cand aveti nevoie de un print rapid ei va pot fi de folos cu o tehnologie de ultima ora si fara sa dea gres.

No comments:

Post a Comment