Friday 4 May 2012

Numarul mare al masinilor.

Se pare ca la nivel mondial exista suspiciunea ca in urmatorii 10 ani vor creste numarul masinilor de 4 ori , lucru care ar duce la o aglomeratie formidabila, acum va dati seama ca aceste cifre sunt atat de mari din cauza Chinei care se afla in plin proces de dezvoltare. Dar acest lucru pune in pericol, mediul si existenta resurselor de energie care se scumpesc si se raresc pe zi ce trece. Acestea fiind spuse ne putem gandi cam cata lume iese cu masina zilnic si cati sunt implicati in accidente la nivel mondial si vom descoperi cifre uimitoare. Desi o mare parte din accidente sunt considerate usoare neexistand victime ci numai pagube materiale ramane totusi un numar urias de morti si raniti extrem de grav la nivel de minut pe toata suprafata globului pamantesc.Fiind atattia oameni care au nevoie de ajutor financiar in cazul unui accident auto au aparut firmele de asigurari si apoi firmele care se ocupau cu obtinerea de daune morale la vatamare corporala din culpa, auto, daune morale vatamari corporale accident, daune rca, daune asigurari. Acestea au rolul de a-i consilia si a-i indruma pe cei care sunt implicati in aceste tipuri de incidente ca sa poata obtine sumele cuvenite repararii pagubelor.

Ca sa poata fi sustenabil din punct de vedere financiar pentru victime aceste companii ofera servicii pe cost zero pana in momentul in care se face acordarea daunelor morale, atunci firma incaseaza un procent pe care il vei sti dinainte de a incepe efectiv procedura juridica in acest sens. Ei inainte de asta fac niste verificari, care ii ajuta sa poata vedea cam cat pot scoate si ce posibilitati de rezolvare are cazul respectiv.

     Poti apela la ei imediat ce s-a terminat cercetare penala accident auto pentru ca atunci exista niste concluzii alea anchetei si niste dovezi care pot fi folosite in instanta pentru a-ti sustine cauza. Sunt acum avocati experti in mai toate tipurile de accidente , chiar si in cele provocate de exemplu de scrierea de mesaje pe telefonul mobil, lucru destul de grav si nerecomandabil la volan. Scopul banilor pe care ii veti obtine ca despagubire este acela de a va plati spitalizarea, de a ajuta familia sa traiasca atata timp cat dvs sunteti in spital si nu puteti merge la munca sau sa va platiti si pagubele produse autovehiculului. Speram sa nu fiti nevoiti sa folositi nici unul din sfaturile enumerate mai sus decat pe urmatorul incercati sa conduceti cu grija si evitati situatiile in care nu sunteti atenti la volan, la anumite viteze o secunda de neatentie poate fi mai mult decat suficient sa intrati intr-o tragedie pe care o puteti regreta tot restul vietii. Desi statisticile spun ca exista diverse tipuri accidente pe care le poti pati cel putin odata in 20 de ani de condus autovehicule, nu spuneti ca aveti experienta pentru ca in general marea majoritatea a celor ce sunt implicati in aceste situatii sunt de regula soferi cu experienta care si-au cam pierdut exercitiul atentiei. Acum va dati seama ca dupa 20 de ani de condus, nu mai sunt la fel de atenti ca in prima zi , mai ales daca nu au avut accidente, sufera de sindromul acela de incredere excesiva, care se poate dovedi fatal intr-o masura foarte mare, de aceea trebuie sa fie atenti.

No comments:

Post a Comment