Sunday 17 June 2012

Draperii Perdele

Gandeste-te ca esti intr-un cerc in mijlocul oras grandios, un oras ca New York-ul, esti la 100 de metri in aer pe varful unei cladiri, intr-o zi cand nu este nici prea multa lumina nici prea racoare si nici prea cald, ocazia probabil potrivita sa fii imbracat comod si sa simti vantul cum trece prin hainele tale si cum puritatea luminii iti arata zone din metropola pe care nu ai cum sa le vezi intr-o zi lipsita de lumina sau cu foarte multa ceata.

Gandeste-te ca ai posibilitatea sa vezi multe fara sa stie cineva ca privesti, ca poti privi lumea din confortul zonei tale. Suna bine, nu-i asa? Se vor gasi destui sa spuna da. Ei cam asta poti vedea daca in casa ta iti pui perdele si draperii. In afara de impresia de nou pe care o raspandeste casa ta, in afara de faptul ca si locuinta ta va arata cu totul si cu totul altfel fara a fi musai sa introduci sume uriase in mobilier, asa cum fac probabil extrem de multe persoane. Insa calitatea unei incaperi este data de modul in care reusesti sa faca lumina sa ajunga in casa ta , pe unde o filtrezi, cat din ea lasi sa treaca si mai ales cum ajunge la tine, lumina reuseste sa altereze zone, sa le faca pe altele sa dispara , si mai ales sa creeze senzatii care ar fi imposibil de creeat altfel. Mai usor pui casa in evidenta doar cu ajutorul unor draperii dar este mai greu invers. Asta pentru cei cu buget mai mic ar fi fi vesti grozave.

Pentru ca pana la urma costul unor storuri romane, rulouri, rulouri zebra sau panouri japoneze nu este indeajuns de mare sa rivalizeze cu o operatiune de finisaj plus achitarea unui ansamblu de mobilier. Puteti pune si perdele bucatarie pentru ca si aici ai nevoie de filtrarea luminii. Daca aveti o mobila noua si in tendinte puteti opta pentru niste perdele moderne. Ele vin la pachet cu o multitudine de modele draperii care va feresc de privirile nedorite. Nu are importanta ce schimbari va efectuati in locuinta aveti nevoie de aceste lucruri.

Bine acum exista si locuinte ultramoderne unde aceste lucruri sunt afara datorita capacitatii geamului de a-si schimba culoarea prin actionarea unui buton. Dar este destul de scump sa va puneti astfel de geamuri mai ales ca sunt si consumatoare de energie electrica. Si pana la urma nu stiu cati vor sa consume mai mult curent, mai ales in aceasta perioada cand preturile tot urca la acest tip de utilitate. Cel mai bine cautati pe web oameni care se pricep foarte bine la pusul de perdele si care au experienta in aceasta bransa, ca sa aveti in casa un lucru de calitate montat corespunzator. Interioarele casei noastre au nevoie de dinamica, de modificari, de tonalitate.

De muzica la nivel estetic, trebuie ca in locuinta noastra sa reusim sa ne simtim bine, de mediul nostru, trebuie sa luam in calcul cum ne plac noua toate piesele de mobilier in sensul cum le dorim aranjate si unde si mai presus ca toate si functionalitatea lor. Modificarile de obicei nu depasesc normele ce tin de lege si trebuie inainte sa te consulti cu oameni specializati atunci cand vrei sa efectuezi modificari. Poti folosi apoi finisaje in functie de buget care iti vor pune in evidenta incaperea.


Tags: perdele

No comments:

Post a Comment