Friday 15 June 2012

Siguranta datelor companiei

Tehnologia nu mai reprezinta in zilele noastre o noutate, o necunoscuta cu care trebuie sa ne obisnuim sau pentru care trebuie sa investim sume considerabile pentru a avea acces la performantele acesteia. Cele mai utilizate solutii portabile sunt reprezentate cu mult succes de variantele portabile de calcul, iar un laptop dell ar putea sa schimbe in mod substantial modul in care va desfasurati activitatea, indiferent ca aceasta se refera la mediul privat, pentru activitati de instruire sau in zona afacerilor.

Este important ca performantele unui astfel de sistem de calcul sa fie suficient de solide pentru a va putea pune la dispozitie viteza de procesare a datelor si o conectare la internet stabila pentru contactele pe care doriti sa le aveti cu colegii sau partenerii din sfera afacerii pe care o dezvoltati. Cand vorbim in mod special despre o afacere, stabilitatea si accesibilitatea datelor devine de importanta majora in tot ceea ce aveti de intreprins. Folosirea unui server dell, este de departe o solutie fiabila si oportuna atunci cand volumul datelor aflate in gestiunea afacerii este mare, iar siguranta acestora de prim rang in desfasurarea acesteia.

Va puteti imagina cu usurinta cum ar fi sa nu puteti accesa o baza de date exact atunci cand aveti de facut o ofertare catre un client, iar extragerea informatiilor nu functioneaza. In cel mai fericit caz clientul va astepta pana cand veti rezolva aceasta instabilitate a sistemului, insa de cele mai multe ori datorita vitezei cu care se desfasoara activitatile in mediul de afaceri aveti toate sansele sa pierdeti acel client care se va orienta catre alt vanzator.

Pentru a nu avea vreodata astfel de evenimente, niciun efort nu este prea mare pentru a va pune la punct o solutie informatica performanta si care sa raspunda aproape instantaneu cererilor pe care i le adresati, iar combinatia intre un laptop dell folosit in regim mobil si accesarea unui server dell atunci cand sunteti departe de sediul companiei, este fara indoiala varianta cu care veti avea numai de castigat.

Viziunea clientilor fata de compania pe care o gestionati se va schimba in mod categoric atunci cand se va putea observa grija, acuratetea si rapiditatea cu care oferiti solutii la cererile acestora, iar profitul nu va intarzia sa apara. Nimic nu este mai important decat sa stii ca te poti baza la orice ora a zilei si din orice loc in care te-ai afla de toate informatiile pe care le detii in baze de date a unui server dell, aducand direct pe masa clientului informatiile si solutiile de care acesta are nevoie, desigur prin utilizarea unui laptop dell care se afla in directa legatura cu serverul companiei.

Daca acest aspect al sigurantei datelor si performantei echipamentelor folosite il aveti pus la punct, ramane de stabilit modul in care veti rezolva si problema imprimarii acestora. Este evident faptul ca sunt necesare si documentele care sa contina informatiile pe care le detineti si pe care le veti putea pune la dispozitia clientilor sub forma de oferte sau calculatii de pret ale lucrarilor care ar putea fi contractate. O imprimare de calitate reprezinta oglinda activitatii pe care o desfasurati si nu puteti rata tocmai acest aspect. Prin utilizarea unor echipamente de imprimare hp, conditiile unei rezolutii optime a foilor printate este asigurata. Nu trebuie sa uitati ca aceste consumabile hp sunt cele care detin secretul calitatii. Chiar daca echipamentul in sine este performant, nu veti putea obtine calitate decat prin folosirea unor consumabile imprimanta de calitate, evident cele recomandate de producatorul modelului de echipament pe care il folositi. Este o sansa in plus de a beneficia de o durata mai mare de viata a acestui echipament atat timp cat veti inlocui cartusele cu consumabile hp originale.

No comments:

Post a Comment