Wednesday 28 March 2012

Crin Antonescu: PNL castiga un om de calibru, un om cu forta si convingeri clare

stirileprotv.ro Presedintele PNL, Crin Antonescu, a explicat ce inseamna plecarea lui Sorin Frunzaverde din PDL si trecerea sa la PNL.

In contextul plecarii din PDL a vicepresedintelui partidului, Sorin Frunzaverde, presedintele partidului, Emil Boc, a declarat, ca, "s-a incheiat revolutia bunului simt" a USL si a PNL, aratand ca Uniunea "se comporta las" si sacrifica un principiu pentru "un pumn de voturi potential".

Emil Boc a spus ca USL striga in fiecare zi in gura mare ca este impotriva traseismului politic si ca doreste modificarea Constitutiei in acest sens, dar, cand apare prima ocazie pentru a beneficia de traseismul politic, "se comporta las si uita ce a promis".

"Aceasta este adevarata revolutie a bunului simt in USL. Cine mai poate crede in ea, cand USL, pentru un pumn de voturi potential, sacrifica un principiu, se comporta las? Cu asta s-a incheiat etapa bunului simt in USL", a spus Emil Boc in legatura cu trecerea lui Sorin Frunzaverde la USL.

Urmariti LIVE, cele mai importante declaratii ale liderului PNL:

â–º Astazi numarul doi din partidul de guvernamant ne spune ca avem un stat politienesc, ca nu mai putem vorbi la telefon.

â–º Asemenea momente ar trebui sa le dea de gandit tuturor celor care au crezut ca opozitia inventeaza.

â–º Ne vom intalni cu Frunzaverde saptamana viitoare si vom stabili calendarul prioritatilor sale in PNL. Intentionez sa propun conducerii cooptarea sa in Biroul Permanent.

â–º Categoric, PNL castiga un politician de calibru, un om care este un lider politic.

â–º Nu cred ca trebuie comentat mai mult despre vorbele unui om intr-o situatie neplacuta, care a fost aruncat de la Palatul Victoria ca ceva... folosit, si care nu a fost niciodata luat in serios.

â–º Nu mi-e frica de traseism politic in cazul Frunzaverde. Un om care a stat intr-o pozitie, la putere, 21 de ani intr-un partid, care justifica poe fon de ce pleaca din acest partid, nu poate fi adus nici macar aproape de traseism.

Stirea este in curs de actualizare!

No comments:

Post a Comment