Wednesday 28 March 2012

Prima semifinala in Cupa Romaniei: Vaslui - Rapid 0-1

Victorie pentru Rapid, in mansa-tur din semifinalele Cupei Romaniei la fotbal: echipa lui Razvan Lucescu a castigat cu 1-0 pe terenul lui FC Vaslui, printr-un gol marcat de Ovidiu Herea din penalty, in minutul 72.

Este primul succes obtinut de Rapid dupa o serie nefasta in campionat: trei infrangeri (la Chiajna, acasa cu Ceahlaul si la Brasov) au scos trupa giulesteana din lupta pentru titlu.

"Aveam nevoie de un astfel de meci, dupa toata situatia provocata de infrangerea de la Chiajna. Am vorbit cu jucatorii, inainte de acest meci cu Vaslui, si le-am spus ca, gata, trebuie sa ne ridicam si sa o luam de la capat. Calificarea nu e inca jucata, pentru ca Vaslui are o echipa foarte buna si jucatori care pot schimba soarta unui meci, cu usurinta. Nu trebuie sa gresim" - Razvan Lucescu, antrenor Rapid, pentru Sport.ro.

Razvan Lucescu este un specialist al Cupei: a castigat de doua ori acest trofeu, ca antrenor al Rapidului (in 2006 si 2007).

Joi, de la ora 20, se va disputa mansa-tur din cealalta semifinala: Dinamo - Gaz Metan Medias. Partidele retur sunt programate peste doua saptamani.

Finala Cupei se va disputa la 23 mai, pe Arena Nationala din Bucuresti.

No comments:

Post a Comment